Lyssna på Kristina Paltén och testa VÅGA-programmet

Kom till oss på TEAMOUT och träffa Kristina Paltén. Hör henne berätta om sin utmaning i Iran. Och passa på att utmana dig själv på en höghöjdsbana. Uppe på hissnande 18 meter får du möjlighet att träna på att våga mera, att hantera rädsla.

Tillsammans blir detta en heldag i tema utmaning, utveckling och insikt.

När? 29 november Start kl 10.00, kaffe från kl 9.30. Vi slutar senast kl 15.00. Lättare lunch ingår.

Var? Äventyrsbanan/Teamout Ältavägen 109, Nacka

Hur? Anmäl intresse på knappen ”intresseanmälan” eller maila till bokning@teamout.se OBS! Begränsat antal platser. Först till kvarn.

Pris? Föreläsningar Kristina Paltén och Anders Ekstrand: 300 kr ex moms för företag, 300 kr ink moms för privatpersoner

Föreläsningar och praktisk övning: 500 kr ex moms för företag, 500 kr ink moms för privatpersoner

 

Vad är Våga-programmet ? Vårt unika program som handlar om rädsla innefattar både teori och praktik. Programmet har hjälpt många till förändring. Hur de ska nå sina mål när rädslan står i vägen. Lär dig vad som händer i kroppen och hur tankar och känslor påverkar oss när vi känner rädsla.Träna sedan live på att övervinna din rädsla på höghöjdsbana med coaching av vår handledare Anders Ekstrand leg KBT-psykolog och extremskidåkare.

Om Kristina Paltén Kristina har valt att springa som ensam tjej genom hela Iran ca 200 mil under 60 dagar. Kristina vill utmana sina egna och andras fördomar och rädslor. Kristina vill agera för en värld byggd på tillit och öppenhet. Hennes drivkraft är också att få andra människor att utmana sina egna rädslor och uppleva hur de växer av detta. Kristina har tidigare utmanat sig bland annat genom att springa hela vägen från Turkiet till Finland, en sträcka på 3262 kilometer och därefter paddla över Östersjön. I snitt sprang Kristina och hennes medlöpare Carina ett maraton per dag i 75 dagar. Kristina har även slagit världsrekord genom att springa 322,9 km på löpband under 48 timmar, något som kräver en otrolig mental styrka.

Följ Kristinas äventyr här:

Kristina Paltén P3 morgon

 

Varför utmana sig?

Att kliva utanför sin komfortzon innebär att vi får nya insikter om oss själva. En stor del av vår potential är dold både för oss själva och andra och kommer kanske aldrig fram om vi inte vågar utmana oss lite.

Komfortzonen är helt individuell och avspeglar det vi varit med om i våra liv. En kan vara helt trygg med att klättra i bergen men ha svårt för att berätta eller visa för sin partner att man värdesätter och älskar dom. Eller helt tvärt om ärlig och öppen men livrädd för treans trampolin på badplatsen. För vissa kan det vara en väldigt svår uppgift att inte utmana sig hela tiden utan bara vara och inte göra någonting. Trygghetszonens ytterväggar består av tankar och ibland inlärd rädsla och stressreaktioner som känns i kroppen. Ibland båda två tillsammans.

Hur fungerar du när du möter motstånd i form av rädsla? Hur gör du för att nå dina egna mål och rädslan står i vägen? Vad händer när du klarar mer än du tror?

 

”The more you stay in your comfort zone, the smaller it gets. The more you leave your comfort zone, the bigger it gets.”

Telefon: 08 – 717 76 00
E-post: bokning@teamout.se


Intresseanmälan