UGL utveckling grupp och ledare

Hur går kursen till? Kursen omfattar ca 48 timmars utbildning under fem intensiva dagar. På utbildningen får deltagarna uppleva vad som händer i gruppen samtidigt som teori och reflektion varvas. Det är detta som gör kursen unik och förståelsen så stark. Den process som gruppen går igenom under veckan ger förståelse och lärdom som är direkt användbar i arbetslivet och privat.

Vem håller i kursen?Ann Falkén har arbetat inom finanssektorn och har flerårig chefserfarenhet. Ann är förutom UGL-handledare även certifierad handledare i GDQ, ett verktyg som hjälper grupper att komma vidare i sin utveckling. Ann har även utbildning i konflikthantering och kommunikation. Jim Österlund har sedan många år tillbaka verkat som konsult för team- lednings- och grupputveckling. Jim är licensierad i bland annat Team Skills, beslutskraft och SDI, Strenght Deployment Inventory. Tidigare har han arbetat med försäljning samt som personalledare och företagsledare inom olika organisationer. Jim har ca 10 års erfarenhet av UGL-handledning.

Vad kostar det? Priset på 25 000 kr ex moms inkluderar mat och logi måndag till och med fredag.

Var håller vi till? Skeviks Gård är en kursgård i fantastisk skärgårdsmiljö. Här får vi tillgång till ett eget hus med anor från 1700-talet. Det faktum att vi får vara för oss själva bidrar till helhetsupplevelsen av kursen. De fina promenadstråken runt området använder vi flitigt och den goda maten som är närproducerad gör vistelsen här till en ren njutning.


UGL
Kostnadsfri offert

Telefon: 08 – 717 76 00
E-post: bokning@teamout.se


Boka UGL
Referenser

Har du funderat på att gå UGL? Tveka inte! Boka redan idag, du kommer inte att ångra dig! Oerhört lärorikt, både privat och i yrkeslivet. Högsta betyg och mina varmaste rekommendationer!

UGL-veckan var mycket intensiv och inte alls som jag förväntat mig. Jag känner stor tacksamhet till alla som deltog i min grupp och till Ann och Kenneth som ledde oss fram genom veckan.

UGL är en resa i personlig utveckling och gruppdynamik. Det är oerhört fascinerade att slå samman en grupp med helt främmande människor och få en sådan gruppdynamik och utveckling på så kort tid, magiskt! Jag har fått nya verktyg att leda min personal på ett bättre och tydligare sätt, det är jag oerhört tacksam för.

Jag kan varmt rekommendera alla chefer och ledare att gå en UGL-kurs.