Program som är mätbara och ger varaktighet.

Har ni också upplevt utbildningar och personaldagar där ni får lärdomar som sen glöms bort ? Vill ni få ut mer än så? Med lång erfarenhet av teamutveckling och teambuilding i Stockholm garanterar vi, inte bara att ni får roliga och bra program, utan även förutsättningar för varaktig förändring. 


Ledarskapsutbildning

För dig som vill förstå dina medarbetare och få ökad självinsikt så är en UGL kurs ett bra val. Kursen är upplevelsebaserad och ger unik insikt i hur grupper utvecklas. UGL ger dig en stabil grund att stå på för att fungera väl i arbetslivet och för att kunna leda andra. Läs mer om våra ledarskapsutbildningar i Stockholm.


Devise.

Donec tempus gravida lorem quis luctus. Maecenas vitae dolor tortor. Fusce rutrum odio eu ligula convallis, eu pulvinar velit feugiat. Nunc vestibulum eleifend leo, eget ultricies justo egestas a. Ut mattis posuere lectus, non accumsan quam tincidunt id. Duis non lobortis nisl. Vestibulum sit amet elementum magna. In hac habitasse platea dictumst. Quisque imperdiet pulvinar orci in facilisis. Nulla at arcu sit amet tortor porttitor iaculis sit amet eu dolor. Sed congue feugiat pharetra. Suspendisse sed consectetur purus. Donec scelerisque mollis diam non molestie. Duis mauris leo, consequat eu magna nec, bibendum accumsan turpis.

Develop.

Fusce aliquam justo enim, ut mattis nisl sodales et. Donec lacinia lacus sed nunc semper laoreet. Praesent at velit faucibus, semper eros sed, ullamcorper turpis. Donec malesuada varius leo ut placerat. Morbi id diam lectus. Mauris blandit erat quam, sit amet mollis lorem ornare a. Cras semper nisi dictum ligula mattis commodo. Duis ipsum nisl, tempus sed egestas a, imperdiet et nulla. Nunc a est elementum, interdum odio sit amet, accumsan turpis. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Sed rhoncus pretium erat, blandit tincidunt nunc sodales feugiat.


  • UGL-kursen med Teamout gav mycket mer än jag förväntade mig. Jag lärde mig oerhört mycket om mig själv, ledarskap och grupputveckling, vilket jag idag har användning för med kunder, anställda och i flera sociala sammanhang. Det finns ett tydligt före och efter i mitt liv, och nu skickar jag mina anställda till Ann, i den mån jag kan. Dels känns det bra att jag som chef kan ge folk gåvan av detta före-och-efter, och dels ser jag vår grupp utvecklas på ett positivt sätt. Tack!
  • Jag kan varmt rekommendera att gå UGL med Ann och Jarl. Ett drygt år efter UGL kan jag konstatera att jag haft otroligt stor nytta av kursen. Vi har implementerat de verktyg och processer som jag lärde mig på kursen i mitt team och resultaten är enastående. UGL är den överlägset bästa ledarskapskurs jag gått, inget annat kommer i närheten.    
  • Jag gick en UGL-utbildning för att utvecklas i min roll som ledare inom Räddningstjänsten. Så här i efterhand kan jag konstatera att det gett mig så mycket mer! Det är en utbildning där man får möjlighet att lära känna sig själv och verkligen känna på en grupps utveckling. Lärdomen jag tar med mig har jag nytta av i mitt arbete, i andra sociala sammanhang, och inte minst i min roll som förälder och del av en familj.
    Att jag valde att gå kursen i Teamouts regi är jag verkligen nöjd över. Ann och Fredrik som var handledare för oss var oerhört kompetenta och hade en härlig känsla för när de behövde gå in och spetsa till diskussioner och när de kunde "sitta lugnt" och låta gruppen hantera situationen själva. Detta ingav ett stort förtroende och gav gruppen den trygghet som behövdes för att våga släppa taget. Handledarna är en viktig del i denna utbildning men en minst lika viktig del är det egna engagemanget. Utbildning är verkligen krävande och min känsla är att ju mer man ger av sig själv ju mer får man ut tillbaka av utbildningen. Vill du gå en utbildning som verkligen gör skillnad, gå en UGL hos Teamout!