Övernattning
Välj mellan att övernatta med friluftstema ute i naturen eller bekvämt med hotellkomfort.

Vildmarksövernattning
På Äventyrsbanans Vildmarksläger vid Sandasjön blir övernattningen en del av äventyret. Här sover ni i sovsäckar i Lappkåta, och vaknar intill skogens djur.

Som namnet antyder är det vildmark som gäller. Rinnande vatten och det moderna livets komfort saknas. Man tvättar sig i sjön och mobil elektronik går inte att ladda.

Vildmarkslägret är betydligt mer än en plats, det är en helhetsupplevelse som stärker gruppens gemenskap på ett påtagligt sätt. Här får ni hjälpas åt att laga maten, bädda för natten och samlas runt lägerelden.
Här kan ni även koppla av i vedeldad bastu eller badtunnor, en fantastisk avslutning på en aktiv dag, samtidigt som ni njuter av tystnaden och naturen.

I lappkåtan finns det 25 liggplatser och till de som behöver finns även mindre tält.
Det går också bra att boka Vildmarkslägret för middag, det finns plats för upp till 50 sittande gäster vid långbord. Vi har fullständiga rättigheter.

Hotellövernattning
Vill ni bo under tak så görs programmen på Skeviks Gård, Värmdö (25 min från Stockholm). Här bor ni med hotellstandard eller i enklare stugor i skärgårdsmiljö med egen brygga och strand. Måltiderna serveras i restaurangen med utsikt över Skeviken.
Hotellrummen ligger i tre olika flyglar samt sju fristående stugor. Varje logiflygel har en liten lobby för samvaro och i den mån det är möjligt fördelas rummen så att varje grupp får egen flygel.