Handledning i grupp (på distans)

Söker du en ventil eller ett stöd för dina utmaningar i ditt ledarskap? Behöver du någonstans där du kan få tala till punkt?

Varmt välkommen att söka till handledning i grupp, ett sammanhang där du som chef har möjlighet att både ge och ta emot stöd. Chefskapet kan vara ensamt och känslomässigt utmanande. Att få stöd från andra som befinner sig i liknande situation, som är villiga att lyssna, är ofta värdefullt. 

För vem?

Handledning är till för dig som har en ledande roll, tex projektledare, teamledare, avdelningschef. Du önskar ett sammanhang tillsammans med andra, där du kan prata om det som berör dig i din roll. Du är villig att utvecklas och önskar bidra till andras växande. 

Hur går det till?

Vi startar upp med en introduktion och går igenom struktur och grundregler för kommande handledningstillfällen. Vi inleder med presentationer av varandra och ramar. Ramar som handlar om förtrolighet, tystnadsplikt och ett icke-dömande förhållningssätt. 

Syftet med träffarna är därefter att du som chef ska kunna dela det som du sitter med just nu, få prata om din situation och vi andra i gruppen lyssnar och ger stöd. Stödet kan utöver lyssnandet vid behov även innefatta praktiska råd, tips och erfarenhetsutbyte. 

Gruppens storlek är på max 10 personer och leds av två handledare. Vi som handleder hjälper till med coachande frågor för att stödja dig i din utveckling.

Var?

Vi ses digitalt över Zoom vid 8 tillfällen.

Vad kostar det?

9500 kr exklusive moms per deltagare.

 

Vilka är vi som handleder?

Markus Amanto har arbetat med att utveckla ledare, team och organisationer i Asien, Europa och Nordamerika i över 25 års tid. Han har tidigare haft flera olika positioner som chef. När han arbetade som säljare byggde han ett säljteam med 400 personer i de nordiska länderna. Markus har skrivit två böcker om chefskap och ledarskap. Han arbetade tidigare som handledare för UGL-kurser och är även certifierad i användningen av SDI® (Strength Deployment Inventory) samt utbildad inom krishantering och psykosyntes. Deltagare brukar beskriva att dom uppskattar Markus kombination av kunskap, värme och humor.

Ann Bergman är grundare och ägare av företaget Teamout AB som bland annat arrangerar ledarskapsutbildningen UGL sedan år 2014. Ann är nationalekonom i grunden och har arbetat ett flertal år som chef inom finanssektorn. Förutom UGL-handledare är Ann även utbildad inom konflikthantering, kommunikation, grupputveckling och läser till att bli gestaltterapeut. Ann beskrivs ofta som lugn, förtroendeingivande och pålitlig.

Ansökan och urval

  1. Du fyller i ansökningsformuläret och svarar på frågor.
  2. Vi tar kontakt med dig för ett samtal om vad du förväntar dig och behöver samt vad handledningen innebär och kan ge. 
  3. Om förväntningar och förutsättningar stämmer överens erbjuds du en plats. När du tackar ja till platsen blir din anmälan bindande.
UL Utvecklande ledarskap

En kurs där du får syn på och utvecklar de beteenden som är mest gynnsamma både för individers utveckling och organisationens resultat.
Läs mer

Handledning i grupp (distans)

Söker du en ventil eller ett stöd för dina utmaningar som chef? Behöver du någonstans där du kan få prata till punkt?
Läs mer

UGL 

Utveckling grupp och ledare är en heltäckande ledarskaps-utbildning som utvecklar dig som ledare för alltid. Kursen ger ökad självinsikt och stor förståelse för grupprocessen.
Läs mer

Företagsanpassad ledarskaps-utbildning

Utveckla era chefer på företaget i ett gemensamt program anpassat efter era behov.
Läs mer

Handledning

Chefsjobbet är ofta ensamt och utmanande känslomässigt. Vi erbjuder samtal som stärker dig i ledarskapet. Passar också dig som har gått UGL och vill få fortsatt utveckling.
Läs mer

UGL in English

Apply to our UGL course in English. Gain increased self awareness about being a leader and participant.
Read more


Läs mer om våra program inom lagutveckling och teambuilding!

Här hittar du våra program