Att leda ett team

Vill du lära dig om dig själv, hur grupper utvecklas och få en djup förståelse för gruppprocesser och ledarskap ska du gå en UGL-utbildning, läs mer här… 

Är du mer ute efter en introduktion med den teoretiska delen och de verktyg du kan använda för att på bästa sätt utveckla och leda ditt team är detta ett alternativ. Programmet ger en förståelse för hur gruppdynamik påverkar gruppmedlemmar och vad du kan göra som ledare för att du ska nå en gynnsam utveckling för din grupp. Välj mellan en halv- eller heldag som du med fördel kan ha tillsammans med dina medarbetare. En större förståelse för processer inom gruppen normaliserar skeenden som gruppmedlemmar annars kanske skyller sig själva eller varandra för.

Vi lägger upp dagen med både teori blandat med några praktiska övningar. Du får med dig användbara verktyg. Kontakta oss för mer information eller offert.

Att leda ett team

För dig/er som önskar få en grundläggande överblick i teorier som handlar om ledarskap, gruppens utveckling och verktyg för att kunna leda. En introduktion i ämnet ledarskap.
Läs mer

UL Utvecklande Ledarskap

En kurs där du får syn på och utvecklar de beteenden som är mest gynnsamma både för individers utveckling och organisationens resultat.
Läs mer

UGL 

Utveckling grupp och ledare är en heltäckande ledarskaps-utbildning som utvecklar dig som ledare för alltid. Kursen ger ökad självinsikt och stor förståelse för grupprocessen.
Läs mer

Företagsanpassad ledarskaps-utbildning

Utveckla era chefer på företaget i ett gemensamt program anpassat efter era behov.
Läs mer

Handledning

Chefsjobbet är ofta ensamt och utmanande känslomässigt. Vi erbjuder samtal som stärker dig i ledarskapet. Passar också dig som har gått UGL och vill få fortsatt utveckling.
Läs mer

UGL in English

Apply to our UGL course in English. Gain increased self awareness about being a leader and participant.
Read more


Läs mer om våra program inom lagutveckling och teambuilding!

Här hittar du våra program