Skrivretreat på Österlen

Ge dig själv gåvan att åka på skrivretreat i sommar där du får möjlighet i en vacker och trygg miljö utforska dig själv, ditt liv och det du längtar efter.

Anmäl intresse via e-post bokning@teamout.se

Enligt forskning kan personligt skrivande förbättra din hälsa och det bästa resultatet uppnås genom att få  instruktioner och vägledning.

Vi som håller i retreatet är vana gruppledare med terapeuterfarenhet och av skrivande på olika sätt. Vi har satt ihop ett inspirerande program där det ingår bland annat mindfulness och skrivterapeutiska övningar.

Det handlar inte om att skriva bra eller korrekt och det finns inga krav på förkunskaper. Syftet är att få nya perspektiv, främja personlig läkning, tillväxt och utveckling.

 

Fakta

Kursdatum: 10-13 augusti 2023, vi startar torsdag kl 13:00 och slutar på söndag senast kl 15:00

Plats: Rosenlund Gård, Ravlunda, Österlen

På Rosenlund Gård får vi vara för oss själva, med en egen kock, Carina Särbring, som lagar vår mat. Omgivningen är rofylld och vacker.

Pris: 6 200 kronor inkl. moms för del i dubbelrum och helpension; 7 200 kr inkl. moms för enkelrum.

Vi som arrangerar

Charlotte Orwin är poet, författare och mansuförfattare med flera böcker och dramaserier i bagaget. Charlotte är även skrivpedagog,  utbildad mindfulnesslärare i MSBR, dipl. anhörigterapeut med flera års klinisk erfarenhet och vidareutbildar sig till gestaltterapeut.

Att skriva har lärt mig att kommunicera med mina tankar. Skrivandet är min passion, min bästa vän och min terapeut i ett.

 

Ann Bergman har en bakgrund som nationalekonom. Ann valde en ny väg mitt i livet, vidareutbildade sig inom beteendevetenskap och har därefter arbetat med teambuilding och arrangerar och handleder UGL, Utveckling av Grupp och Ledare, en kurs i ledarskap, självkännedom och gruppdynamik. Ann vidareutbildar sig nu till gestaltterapeut.

Skrivandet har hjälpt mig att våga utvecklas och ta nya steg i livet
Anmäl intresse via E-post:

bokning@teamout.se


UL Utvecklande ledarskap

En kurs där du får syn på och utvecklar de beteenden som är mest gynnsamma både för individers utveckling och organisationens resultat.
Läs mer

Skrivretreat på Österlen

Åk på Skrivretreat på Österlen, utforska dig själv, ditt liv och det du längtar efter.
Läs mer

UGL 

Utveckling grupp och ledare är en heltäckande ledarskaps-utbildning som utvecklar dig som ledare för alltid. Kursen ger ökad självinsikt och stor förståelse för grupprocessen.
Läs mer

Företagsanpassad ledarskaps-utbildning

Utveckla era chefer på företaget i ett gemensamt program anpassat efter era behov.
Läs mer

Handledning

Chefsjobbet är ofta ensamt och utmanande känslomässigt. Vi erbjuder samtal som stärker dig i ledarskapet. Passar också dig som har gått UGL och vill få fortsatt utveckling.
Läs mer

UGL in English

Apply to our UGL course in English. Gain increased self awareness about being a leader and participant.
Read more


Läs mer om våra program inom lagutveckling och teambuilding!

Här hittar du våra program